GODE RÅD

ADRENALININNSPRØYTING

Vi skaper det sammen.
Vi bygger det sammen.

Forvent dette

Sound Advice er et lite konsulentselskap som spesialisere seg på å forme, avgrense, skape strategier for og løfte prosjekter fra bakken. Råd kommer fra masse erfaring innen produkt- og forretningsutvikling med løsninger for å øke farten.

ENERGI TIL PROSJEKTET DITT

I bringer energi og kraft til å forme produkter, spesifisere nødvendig arbeid og gjennomføring. Idéutvikling, prosjektledelse og produktutvikling.

ÅPNE DØREN TIL NYE KUNDER

Digitalisering er å finne verdi for og levere verktøy til sluttkunden. Samtidig skal det finne gjenklang i sunne arbeidsprosesser i bedriften.

Kast kjepphester på båten, poler de edle idéene

Å finne verdi for kundene med skalerbare og digitale verktøy krever at man slutter å gjøre noen ting. Slutt med de riktige tingene.

Finne riktige mål og måltall

Å forstå egen suksess, eller bomtur, krever at man vet hvor man skal og om man er på vei dit. Bruk riktige verktøy for å vite.

Bygge nye nettsteder

En del av prosessen er å se produktene komme til liv. Jeg kan bygge enkle mock-ups eller ferdige nettsteder fra A-Å.

lage musikk

Å lage musikk er en vital del av meg og krever prosessen musikk, så blir det musikk.

Kom og besøk meg i dag.

Vi kan møtes på hvilken som helst måte du foretrekker. Videomøte, en kaffe, en chat i Slack eller andre verktøy. Jeg foretrekker å blande møteformer siden de bringer frem ulike aspekter og tempo. Hvis du er i eller kommer til Oslo så er det siste jeg ønsker du ser et møterom. Å vandre rundt i byen er et supert alternativ.

Om meg

Lang erfaring fra musikk- og onlinebransjen. Har bygget produkter og tjenester med smarte prosesser bak siden nittitallet. Jeg er her for den eviglange læringskurven, moroa, folkene og for å gjøre tingene riktig første gang uten å kutte i kantene.

GODE RÅD

ADRENALININNSPRØYTING

Kontakt

Ta kontakt

Ta kontakt, om det så bare er for å kaste noen idéer frem og tilbake.

bedriftsadresse

Heggelibakken 23A
0375 Oslo, Norway

TELEFON

+47 99218310

E-POST & SKYPE

pal@soundadvice.no
palbratelund

Tid, ressurser, scope og kvalitet.
Å finne den rette balansen er nøkkelen.

Pål Bråtelund