Phillips Karriere

Hjem

Tjenester

Om

Kontakt

Karriereveiledning - en god investering for mennesker i omstilling

Usikker på studievalg?
Klar for ny jobb?
Leder du mennesker i nedbemanning eller omstilling?

Våre programmer gir deg verktøyene du trenger for veien videre.

Vi møter deg der du er, og vektlegger en trygg ramme basert på gjensidig tillit. Din læring frem mot målet er det sentrale om det gjelder studievalg eller ny jobb. I samspillet med karriereveileder er du den aktive. Våre karrierelæringsprogram er tilrettelagt individuelt, for grupper og i kombinasjonen av fysisk og digitale møter.

Metodikk, ulike test-og kartleggingsverktøy føler Nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning og DNV-sertfisering.

Representerer du arbeidsgiver møter vi deg for behovsavklaring og følger raskt opp med tilbud basert på dine behov og vår karriereveiledning.

Studieveiledning

Mitt studievalg

Programmet gjennomføres med utgangspunkt i tre faser. Vi starter med forventningsavklaring, blir bedre kjent med deg; historien din, hvor du er nå, og litt om tankene dine for fremtiden. Du starter med å utforske interessene dine som er utgangspunktet for veien videre. Mellom hver samling jobber du med ulike øvelser i vår digitale karrierelæringsplattform. Du får tett oppfølging av din karriereveileder under hele prosessen. Husk valget er ditt, det er du som har «fasiten» ingen andre. Det handler heller ikke om hva du skal bli, men mer om hvem du vil være. Lev livet ditt her og nå! Vær nysgjerrig på egne interesser, høyst sannsynlig vil du oppdage flere. Fremtiden kan fremstå usikker og det fine med det er at der ligger mulighetene.

Karriereveiledning

Ta kontroll mot ny jobb

Programmet er utviklet med utgangspunkt i tre faser. Du starter med å jobbe frem din kompetanse- og verdiprofil. Mellom hver samling jobber du med ulike øvelser. Dette foregår med tett oppfølging av din karriereveileder, som er tilgjengelig mellom øvelsene. Programmet er tilrettelagt for fysiske og digitale samlinger, individuelt, for grupper og i kombinasjon av disse. Vi vektlegger verdien av det fysiske møte og tilliten mellom deg og din karriereveileder. I tillegg er vi tydelig på at det er du selv som skaffer deg ny jobb, vi bidrar til at du kommer dit. Prosessen kan være avtalt med deg privat, eller din arbeidsgiver som resultat av en omstillingsprosess. Positiv usikkerhet er et av våre perspektiv – fremtiden kan fremstå usikker og det fine med det er at der ligger alle mulighetene.

Studieveiledning

Fase 1

Utforsk mine interesser

Interessespørsmål
Interessebilder
Strukturert dybdeintervju
Interesseprofil

1

Fase 2

Utforsk mine muligheter

Undersøke ulike studie- og yrkesretninger
Velge bort
Velge
Mitt mulighetsrom

1

Fase 3

Utforske mitt mulighetsrom

Undersøke ulike studie- og yrkesretninger
Velge bort
Velge
Mitt mulighetsrom

Karriereveiledning

Fase 1

Utforsk meg selv

Personlige egenskaper og styrker
Kompetanser
Verdier
Interesser
Definere mål

1

Fase 2

Utforsk mine muligheter

Mitt mulighetsrom
Mine verktøy
Situasjon, atferd, resultat – SAR
Handlingsplan

1

Fase 3

Ta kontroll

Trene på bruk av mine verktøy
Ta initiativ og ansvar
Kommunisere
Forhandle

Priser

Studieveiledning

3 samlinger hvor hver økt varer 2 timer

Øvelser mellom hver veiledningstime

Individuelt

5970,-

Grupper

4570,-

Priser

Karriereveiledning

3-9 samlinger hvor hver økt varer 2 timer

Øvelser mellom hver veiledningstime

Individuelt

3 møter: 6 690,-
6 møter: 11 150,-
9 møter: 16 725,-

Grupper

På forespørsel

Karriereveileder

Trude Skarstein Phillips

Karriereveileder og rådgiver i eget selskap. Jeg utvikler og leverer karrierelæringsprogram for mennesker i ulike overganger.

Mange unge opplever studievalget vanskelig og har behov for profesjonell veiledning frem mot valget. Å bidra til deres læring frem mot selvstendige studievalg er spesielt givende.

Raske endringer på arbeidsmarkedet gjør at stadig flere opplever omstilling i arbeidssituasjonen og har behov for profesjonell karriereveiledning for å nå nye mål.

I tillegg bidrar jeg inn til ulike virksomheter for ulike HR relaterte prosjekter, holder foredrag innen temaet karrierelæring og karrierekompetanse, samt foreleser på høyskolenivå innen HR, organisasjon og ledelse.

Har mange års erfaring fra ulike roller innen hotelledelse, prosjektledelse og forretningsutvikling. De siste 12 årene som selvstendig næringsdrivende innen rekruttering og omstilling. Er DNV sertifisert rekrutterer og sertifisert i bruk av ulike DNV godkjente test- og kartleggingsverktøy.

Formell kompetanse; Økonomi, markedsføring, prosjektledelse, pedagogikk, og master i karriereveiledning.